Samenwerken?

Zullen we iets leuks en creatiefs doen samen?

image0.png
IMG_2538.jpg

Content creatie

Is jouw merk leuk, een tikkie anders dan anders en staat het echt ergens voor? Hetzij op sociaal vlak, omdat het mensen blij maakt, inventief is of is het bijvoorbeeld duurzaam? 

Dat vind ik te gek! En ik zou dan ook graag met je samenwerken. Denk je dat mijn Eclectic FEM stijl en waarden aansluiten bij jouw merk en het doel van de campagne? Neem dan zeker contact op!

Social media content creatie is naar mijn idee een must als het gaat om online marketing en het bouwen van een merk. En Instagram is met zijn hoge invloedcijfers bij uitstek het platform om dit te doen.

Als interieur ïnfluencer"met een ruime ervaring in concept creatie en ondernemerschap; kan ik je helpen bij het creëren van het juiste beeld en verhaal om zo jouw merk bekendheid en sales te vergroten.

Interieur styling

Je zou mijn stijl kunnen omschrijven als een gezellige maar doordachte mix van oud, nieuw en lekker kleurrijk. Eclectisch dus! Net als ik zelf ;) Door het mixen van stijlen en aanbrengen van kleur accenten, patronen en structuur wordt een ruimte naar mijn idee interessanter, warmer en persoonlijk.

Ik ga graag naar de kringloop en speur internet af op zoek naar bijzondere stukken. Ook kijk ik naar wat er reeds aanwezig is om mee te werken. Zo draag ik ook mijn steentje bij als het gaat om duurzaamheid. En je interieur krijgt een verhaal. Dit alles combineer ik uiteindelijk tot een samenhangend en passend geheel dat bij jou past!

Dus mocht je graag wat Eclectic FEM vibes aan een ruimte willen toevoegen. Ik help graag met advies en realisatie. Van een kleine aanpassing tot een secret make-over!

IMG_0361 (1).jpg
vrouw Typen

Bedrijfs ondersteuning

Aangezien ik zelf alweer 16 jaar creatief ondernemer ben, ken ik inmiddels het klappen van de zweep. Deze ervaring zet ik graag in om jou te ondersteunen waar nodig.

Dit kan zijn op het gebied van concept creatie, online (social media) marketing, sales, relatiebeheer, event en/of project management. En allerlei andere praktische werkzaamheden.

Kan ik je ergens bij helpen of wil je gewoon eens sparren?

 

Neem gerust contact met me op!

Creatieve / Social media workshops & Events.

Ben je op zoek naar een leuke en creatieve invulling voor een vriendinnen uitje, verjaardag of teamuitje? Dit kan van alles zijn. Het maken van een creatie voor in huis of misschien een schatzoek,- en stijl workshop gevolgd door een bezoek aan de kringloop.

 

Of wil je misschien de basis vaardigheden van Instagram onder de knie krijgen, en hoe je deze in kunt zetten om jouw merk te promoten? 

Naast de workshops en events op de agenda stel ik met plezier een workshop of event op maat voor jullie samen.

Ik heb meer dan 16 jaar ervaring in het bedenken, organiseren en begeleiden van workshops en events op maat. Zowel voor particulieren alsook voor scholen en bedrijven.