• Fem

Van passie naar ondernemen

Het was een hele bevalling, maar hij is er hoor! Mijn vernieuwde website!!
Het maken van de website zelf was op zich niet zo'n hele klus. Het was vooral de weg vinden naar wat ik nu wilde gaan doen. Wanneer je 15 jaar eigenaar bent van een workshop & evenementen bureau dan wordt het toch een deel van jou. Wanneer je dan van de ene op de andere dag hiermee stopt is het wel even zoeken naar wie je ook alweer bent. Wat vind je leuk? En wat wil je worden als je later groot bent?!


Ik ben eruit! Wat ik later wil worden? Gelukkig! Ik ben van mening dat je moet doen waar je blij van wordt en dat je dan het meest in je kracht staat. Van passie naar ondernemen dus! En in mijn geval is dit creatief bezig zijn. Dingen bedenken, creëren en wensen van klanten vertalen naar een mooi en interessant beeld.


Het wordt een combinatie van Styling, content creatie op het gebied van interieur en later wanneer het weer kan ook workshops en events. (dat is tenslotte een deel van me geworden ;) Daarnaast denk ik nog aan een stukje coaching van creatieve ondernemers vanuit mijn eigen ervaring... maar eerst het een en dan het ander.


Plannen genoeg! Lijkt het je leuk om met me samen te werken? Neem een kijkje op de site of neem gelijk contact met me op!

42 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven