• Fem

Tiptuesday met Jet van @jet_andmore

Bijgewerkt: 1 okt 2019

Het is weer tiptuesday! Tijd voor tipsvaneeninstaprof. Voor de tips en ervaringen van deze week interviewde ik Jet van Jetandmore


Ook Jet was zo aardig om zo open en eerlijk mogelijk antwoord te geven op al mijn soms directe vragen!


Super bedankt Jet! Ik denk dat het weer een erg inspirerende editie is geworden.


Vraag: Wanneer en waarom ben je met Instagram begonnen?


Ik ontdekte instagram omdat ik gezonder wilde eten, ik ging fitgirls en foodies volgen en haalde daar mijn inspiratie uit, ik deelde zelf ook af en toe een food foto en merkte dat ik de interactie hierop erg leuk vond, iedereen was zo positief en dat was na facebook echt een verademing.


Ik was altijd al graag in huis bezig met kastjes verven tot de hele boel omgooien en toen ik merkte dat die plaatjes meer reacties kregen dan mijn food foto’s ben ik eigenijk vanzelf naar een interieur account gegroeid.


Vraag: Wat vind jij van het fenomeen followtrains, loops en shoutouts?


De eerste interieur accounts die ik volgde deden in het begin regelmatig een SFS, zo ontdekte ik heel wat mooie accounts, nu is dat volledig door story shoutouts overgenomen en nog steeds is dat voor mij de plek om nieuwe accounts te ontdekken


Vraag: wat is voor jou een absolute no-go op insta?


Volgen en ontvolgen is voor mij de grootste ergernis op Instagram, daar had ik in het begin best veel last van, vooral ook door bedrijven, gelukkig heb ik er de laatste tijd veel minder last van, of ik let er minder op dat kan ook want die ergernis is eigenlijk zinloze energie.


Vraag: hoe kom jij telkens weer aan nieuwe content of gaat dit als vanzelf?


Een nieuw content gaat bij mij echt vanzelf, ik heb altijd al ‘teveel’ fantasie gehad en dat komt nu goed van pas haha! Met drie pubers gebeurd er hier trouwens altijd wel iets dus ook van die kant geen gebrek aan inspiratie


Vraag: Hanteer jij een vast schema voor het schrijven en posten op insta of komt het zoals het komt?


Ik hanteer geen vast schema, dat past niet bij me, dan gaat het als een verplichting voelen en dat wil ik niet, daarom groei ik ook niet hard, dat weet ik en dat neem ik voor lief, hetzelfde voor foto’s maken, als ik een opdracht heb dan maak ik trouwens wel een planning want de regel: belooft is belooft staat bij mij hoog in ranking en dat geeft mij rust in mijn hoofd.


Vraag: Wat was voor jou het moment dat je ineens hard ging op Instagram?


Nadat ik vorig jaar wat kleine dingen in huis had veranderd groeide ik ineens sneller, daar schreef ik ook een blog over http://jetandmore.nl/2018/09/19/kleine-veranderingen-maken-een-groot-verschil/


Bloggen vind ik echt leuk, ik schrijf nog te weinig en daarom wil ik er meer tijd voor vrij gaan maken, de combinatie van schrijven en mensen iets te vertellen hebben vind ik heerlijk, bloggen vind ik voor Instagram trouwens geen must, er zijn er genoeg die zonder blog of youtube kanaal ook heel succesvol zijn


Vraag: wat zijn enkele van de leukste ervaringen die je hebt opgedaan via Instagram?


De leukste ervaringen zijn de ontmoetingen met andere instagrammers op een event of een lunch, vooral met degene waarmee ik achter de schermen veel contact heb, het is zo fijn om mensen met dezelfde passie te ontmoeten en hierover te praten, thuis begrijpen ze me namelijk niet altijd 😜


Vraag: Heb jij tips voor ambitieuze ig-ers?


Doe iets waar je hart ligt, ik heb zo vaak accounts gezien die dachten dat doe ik ook ‘even’ zo werkt het gewoon niet en dan zie ik ze weer teleur gesteld afhaken, volgers prikken daar trouwens ook snel door heen, alleen een mooi huis of een mooi koppie is niet genoeg om succesvol te zijn, op google kan je veel informatie over de do’s and don’ts vinden.


Wist je trouwens dat @jet_andmore samen met een aantal andere grotere accounts een hele leuke hashtag heeft bedacht?!! Gebruik je #interiorfeedinspo in jouw posts dan heb je kans dat zij je vermelden in een of misschien zelfs meerdere shoutouts in hun stories.


Ik hoop dat je weer hebt genoten en misschien zelfs geïnspireerd bent door de tipsvaneeninstaprof van deze week. Voor volgende week dinsdag hebben we alweer een hele leuke influencer klaar staan!

77 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven