Technische snufjes die het leven van een zorgmama echt wat verlichten.

Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik niet zo heel veel heb met techniek. Ik ben nog meer van het soort pen en potlood. Haha maar serieus! Ik werk het liefste met mijn handen dan dat ik de hele dag achter een schermpje zit. (op mijn telefoon na dan ‘😉 ) Maar goed je begrijpt het punt denk ik wel.Waar het om gaat is dat ik me dus nog nooit heb verdiept in technische snufjes zoals camera’s, slimme stopcontacten, lampen die je met een app kunt bedienen etc,

Maar wat een gemiste kans! Nadat ik de samenwerking ben aangegaan met TP Link is er echt een wereld voor mij open gegaan! Ze zochten mensen om hun producten uit proberen. Het zou me meer gemak opleveren.

Sceptisch maar met het idee er open in te gaan ging ik deze samenwerking in. We bespraken dat ik de volgende producten zou ontvangen om te testen.

- C310 beveiligingscamera voor buiten

- C200 Op afstand draaibare camera voor binnen.

- Kleur LED strip voor sfeerverlichting

- Slimme stekkers om bestaande apparaten aan en uit te zetten


Deze producten vind je oa via bol.com


Na ontvangst van de producten ging ik gelijk aan de slag. Als eerste werd de Led lichtsnoer geïnstalleerd op de kamer van de tiener. Een kwestie van gewoon op plakken en de app installeren. Zo makkelijk ging het echt. Het resultaat was een vrolijke boel met meer dan 16 miljoen kleur opties. Met als mijn persoonlijke favoriet de regenboog optie.“Het maakt mijn leven als zorgmama echt een beetje makkelijker!”

Camera voor binnen en buiten

Mijn contact bij TP Link adviseerde mij een camera voor binnen en een voor buiten uit te proberen. Ik had hem verteld over mijn verlangen om mijn handen wat vaker vrij te hebben als zorgmama en dat ik benieuwd was of een camera misschien handig zou zijn voor extra toezicht.


En na de camera’s een tijdje gebruikt te hebben. Kan ik je melden dat het mijn leven echt een beetje makkelijker maakt.

Ik installeerde de C200 op de slaapkamer van Jones. Hierdoor kunnen we hem op een afstandje observeren. Tijdig handelen bij een epileptische aanval. En ook kan hij even zonder mijn nabijheid spelen omdat ik hem op afstand dus in de gaten kan houden. Door de spreekfunctie kan ik hem indien gewenst ook bijsturen of gerust stellen wanneer dit nodig is.


“beste koop award van de consumentenbond”

Voor buiten werd het de C310 deze heeft tevens de beste koop award van de consumentenbond gewonnen. Mijn verwachtingen waren dan ook groot. En ik moet zeggen. Hij stelt niet te leur. Het geluid en beeld zijn van prima kwaliteit. Ook bij deze camera kan ik Jones op afstand toespreken. Zo kan hij ook af en toe lekker zelf schommelen zonder dat ik erbij hoef te zitten.


Echt enorm fijn!

Zo ook de slimme stekkers. Door de stekker kan ik in de avond de koffie klaarzetten. In de ochtend met een app vanuit bed zet ik het apparaat vervolgens aan. En de koffie staat klaar zodra ik beneden ben. Heb ik mijn handen weer vrij voor andere zaken in de spits 😉
Een van de stekkers installeerde ik bij de schemerlamp. Tja gewoon omdat ik ook weleens lekker lui op de bank wil liggen en dan geen zin heb om op te staan om de lamp aan of uit te doen. Lekker hoor.

Kortom ik ben helemaal om! Alles is zo geïnstalleerd. Met 1 app stuur je alle verschillende apparaten aan. Als dit niet makkelijk is dan weet ik t ook niet.


Super bedankt TP-Link jullie hebben het leven van deze zorgmama echt een beetje verlicht!

Femke 2021 - voor digitaal gebruik-60.jpg

Hi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!

Ik hoop dat ik je kan inspireren, adviseren en vermaken. Wil je niets missen van mijn blogs. Meld je hieronder dan aan. Ik beloof je niet te gaan spammen ;)

Let the posts
come to you.

Bedankt voor je aanmelding.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest