• Fem

Slaapkamer low budget Mini make-over

Bijgewerkt: 1 okt 2019

Ik vond het wel weer tijd voor een update van onze slaapkamer. We zijn tenslotte net een nieuw seizoen in gegaan. Daar horen wat mij betreft weer wat andere kleuren, stoffen en printjes bij. Ik besloot dan ook een mini make-over te doen. En..het moest low budget!!Ik heb mezelf namelijk voorgenomen niets nieuws te kopen de komende tijd. Wil er misschien zelfs een 60-dagen challenge van maken. Naast dat mijn man net voor zichzelf is gestart en we een klein beetje op onze uitgaven moeten letten, vind ik het ook nog eens erg leuk om te kringloopshoppen!


Het werd een combinatie van kringloop gelukjes, een upcycle projectje en wat schuiven in huis. Het resultaat mag er wat mij betreft zijn! Met als favoriet mijn opgeknapte nachtkastje!


Oh zijn die knopjes niet prachtig?!! En wat ook leuk is.. ik kocht het voor €10,- bij de kringloop en knapte het op met een likje verf voor €6,95 lekker low budget dus! Ik koos voor een kleur dichtbij de kleur Pluis van Histor welke ik ook in onze woonkamer hebt gebruikt.


Ik vond de mooie vaasjes erop bij Kringloop 013 voor €3,- samen. De meeste accessoires zijn overigens kringloopvondsten. Het zwarte bord met tekst komt van Kwantum, de spreien op bed zijn van

Ikea, de woonkussens van action, het ronde kussentje van zeeman. Het beddengoed is van Pierre Cardin (samen met het bed het enige wat meer aan de prijs was ;)


Het hoofdbord is ook een DIY projectje wat ik zelf maakte toen we hier kwamen wonen. Het is precies even diep als het muurtje dat wat uitsteekt. Twee vliegen in een klap dus. En een origineel hoofdbord en de ruimte opgevuld.


Ik ben superblij met het resultaat van deze mini make-over. Benieuwd wat jij ervan vindt!

ps. wil je de stap voor stap beschrijving van het kastje zien? Check dan mijn stories op Instagram!

31 keer bekeken4 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven