• Fem

Toch maar bloggen!


Tja wat moet je met zo'n titel?! Lekker enthousiast hé ;)


Nou dat ben ik zeker wel hoor. Waarom ik de titel toch maar bloggen! heb gebruikt is omdat ik het bloggen eigenlijk steeds maar voor me uit heb geschoven. Een aantal jaren om precies te zijn zelfs. Ik heb in het verleden al een aantal keer een poging gedaan om te starten maar helaas zonder succes.


Ik vermoed toch vanuit een bepaalde onzekerheid. Heb ik wel genoeg te vertellen. En wie zit er nu op mijn verhaal te wachten? Maar denk dat het meer kwam omdat ik toen niet helder had waarover ik dan moest bloggen.


En dat is nu denk ik veranderd! Met heel veel plezier ben ik sinds een tijdje actief op Instagram. Hier deel ik mijn passie voor kringloop shoppen, mijn interieur (bestaande uit allerlei kringloopschatten ) en het creëren van dingen. Ook geef ik een kijkje in mijn hectische leven als ondernemer, mama van 2 en iemand die niet stil kan zitten.


Oh ja en ik ben dus echt helemaal fan van Instagram en altijd op zoek naar leuke weetjes en tips voor het schrijven van goede content en het leggen van leuke (instagram) contacten voor nog meer leuke samenwerkingen. Dit deel ik dan weer op mijn feed. Zo ben ik een tijdje terug gestart met de rubriek #tipsvaneeninstaprof Van dit soort dingen krijg ik lekker veel energie!


Maar steeds vaker merk ik dat ik ruimte voor tekst te kort kom wanneer ik weer enthousiast zit te schrijven aan een nieuwe Instagram post. Met als gevolg dat ik de helft inkort en niet alles vertel wat ik eigenlijk zou willen vertellen.


Daarnaast bruis ik van de creativiteit, ben ik nieuwsgierig van aard en wil ik al mijn bevindingen graag delen. Dus daarom toch maar bloggen!


Ik hoop dat jij net zoveel plezier zult beleven als ik aan mijn blog. Dat ik je mag inspireren en vermaken. En heb je een leuk idee, tip of wil je graag samenwerken aan een creatief project? Laat het me vooral weten, vind ik leuk!
#bloggen #lifestyleblog #contentcreator #diy #interieurblog #instagramtips

23 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven