Ontspannen tuinieren doe je zo..

Nooit geweten dat ik tuinieren leuk vond. Maar dat is wel wat ik heb ervaren de afgelopen periode. Tijdens een grote woonkamer verbouwing konden we af en toe wel wat afleiding gebruiken. En we vonden deze in de vorm van tuinieren. Bollen planten, stekjes in potten, gezellige hoekjes maken en een pluktuintje aanleggen. En later moesten we alle vaste planten natuurlijk ook snoeien. Evenals het gras dat in bedwang moest worden gehouden.Dat werd ons gelukkig heel gemakkelijk gemaakt door de handige powertools met 18V accu van Bosch DIY & Garden. De handige Universal Hedge Cut, The Easy Grasscut en de Easy shear maakten van dit alles echt een plezier en fluitje van een cent eigenlijk. Heerlijk werkt dat draadloos en allemaal op dezelfde universele accu. Dus geen gezoek en verschillende opladers.


Dit maakt het tuinieren echt een stuk makkelijker en dus ook leuker. Ik had hier echt geen benul van. Maar ik ervaar het nu echt als een hobby. Ik kan uren in de weer zijn met het bijhouden van mijn plantjes. En geniet van het zien van nieuwe bloemen. Soorten die ineens tevoorschijn komen en waarvan ik geen weet had dat ze in onze tuin groeiden. Heel bijzonder en fijn om te ervaren.Ook hebben we nu meerdere gezellige zitjes. Omdat het nu ook niet zo'n gedoe is om onze grote trompetplant in bedwang te houden. Kunnen we ook op dat terras heerlijk vertoeven.


Nu is het een kwestie van bijhouden. En zien hoe alles mooi in bloei komt en groeit. En nadien gaan we alles weer liefdevol te lijf ;) Met onze handige uitrusting uiteraard!


Femke 2021 - voor digitaal gebruik-60.jpg

Hi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!

Ik hoop dat ik je kan inspireren, adviseren en vermaken. Wil je niets missen van mijn blogs. Meld je hieronder dan aan. Ik beloof je niet te gaan spammen ;)

Let the posts
come to you.

Bedankt voor je aanmelding.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest