• Fem

Geen plan, gewoon doen wat je leuk vindt!!

Bijgewerkt: 24 aug 2020


Zoals sommigen van jullie misschien wel weten (of misschien ook niet;), ben ik 15 jaar lang eigenaar geweest van een van de grootste workshop bureaus in Brabant. Door de jaren heen heb ik dan ook heel wat ervaring opgedaan op tal van gebieden die komen kijken bij het (creatieve) ondernemerschap.


Van de mensen die wisten wat ik deed kreeg ik met enige regelmaat de vraag of ik hen misschien kon helpen, of heel even mee wilde kijken in hun bedrijf. Dit leidde tot mooie ontwikkelingen en meer werk plezier bij de betreffende ondernemers.


Ik merkte destijds al dat ik dit erg leuk vond en dat ik echt wat bij kon dragen met een aantal praktische tips en ideeën.

Omdat ik hier toen

alleen niet heel veel tijd voor had (naast mijn bedrijf, gezin, huishouden etc,) deed ik dit wel af en toe maar niet structureel. Wat ik best jammer vond.Daar gaat nu verandering in komen. Mijn bedrijf is over genomen en ik ben een nieuwe weg in geslagen. Een weg met weer nieuwe uitdagingen waarvan ik zo hou.


Daarnaast geeft dit mij ruimte om anderen te helpen met het verwezenlijken van hun ondernemersdroom. Ik deel graag al mijn ervaringen op het gebied van ondernemerschap, social media, concept ontwikkeling, het geven van workshops, trainingen en meer.


Want ik geloof in delen, elkaar helpen en elkaar in je kracht zetten. Daar worden we allemaal blij en beter van!

Daarnaast ga ik verder met mijn passie voor interieur, styling, ontwerpen en shoppen. Ik heb al een aantal keer content mogen maken voor merken en ook dit smaakt naar meer!


Dit alles doe ik naast een nieuw baan als accountmanager. Lekker veelzijdig en eclectisch dus! Een perfecte match wat mij betreft :) Want waarom zou je kiezen als je ook gewoon alles kunt doen wat je leuk vindt.


Waarom zou je kiezen als je ook alles kunt doen wat je leuk vindt!

Tijdens afgelopen vakantie heb ik veel nagedacht over een plan en hoe ik het allemaal aan zou gaan pakken. Dit was ik tenslotte zo gewend als ondernemer. Maar omdat het doel nu niet het opzetten van een groot bedrijf is. Maar juist dat doen wat ik leuk vindt. Is het plan, om geen plan te hebben. En van daaruit zie ik vanzelf wel wat voor leuks er op mijn pad gaat komen. Dingen lopen nu eenmaal zoals ze horen te lopen wanneer je handelt vanuit passie en plezier!


Heb je iets leuks dat ik voor jou kan doen? Neem gerust contact met me op of kijk hier.wat ik zoal kan.


Heb jij ook een switch gemaakt? Of ben je voornemend dit te doen? Dan ben ik erg benieuwd naar jouw verhaal.

95 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven