• Fem

Mijn Top 3 Topmerken!

Je hebt van die merken die zichzelf keer op keer blijven uitvinden. Dat vind ik nou topmerken! Zo ben ik een enorme fan van Kitsch Kitchen een mooi voorbeeld van een merk dat mooi met haar tijd is meegegaan maar toch trouw is gebleven aan hun eigen herkenbare signature style.


Ik was in 2005 al fan en ben dat nu nog steeds. Ik ontdekte ze door het leuke tafelzijl waar ze naar mijn idee bekend mee zijn geworden. Ik maakte er ooit de leukste tassen mee. Zo begon mijn avontuur destijds eigenlijk. Later ging ik workshops verzorgen in het pimpen van tassen. Ook hiervoor gebruikte ik meters van het hippe tafelzijl.Super grappig dat mijn bedrijf toen is begonnen met Kitsch Kitchen. En dat nu anno 2020 mijn eerste samenwerking met een merk ook met Kitsch Kitchen was! Daar ben ik stiekem nog steeds wel een beetje trots op ;)


Return to Sender


Een ander merk wat ik ook helemaal TOP! vind. Is Return to Sender.


Een merk dat zich inzet om armoede te bestrijden. En merk dat vrouwen in hun kracht zet door hun kansen te bieden. Een kans om een beter leven voor zichzelf en hun familie op te bouwen.


Zeven Nederlandse designers ontwikkelen samen met vakmensen uit ontwikkelingslanden de jaarlijkse designcollectie.Een collectie die geïnspireerd is op de technieken en materialen uit het land en de kennis van kleuren en vormen van de designer. Op deze manier komen twee werelden samen in één uniek product: handgemaakte designerproducten met een bijzonder verhaal.


Als dit niet inspirerend en TOP!! is dan weet ik het ook niet.
Ik had ook het geluk met dit merk samen te mogen werken. En zoals de bedrijfsvisie zou doen verwachten was ook het contact erg warm en hartelijk. Voor mij kunnen ze dan ook niet meer stuk!! Nogmaals bedankt voor de mooie en bijzondere items. (Dit kussentje is zo zacht dat kan je je haast niet voorstellen ;)


Mocht je niet bekend zijn met Return to Sender of al een tijdje niet hebben gekeken dan is het meer dan de moeite waard hun website te bezoeken.


Walplus


Walplus vind ik typisch zo'n voorbeeld van een inventief merk voor de DIY-er onder ons. Met hun producten kun je voor relatief weinig geld een super groots effect creëren. Ze bieden een super breed assortiment in muurstickers, tegelstickers, vloermatten en meer!
Ik ben zelf in het bijzonder een enorme fan van de tegelstickers. Al zolang ik me kan herinneren heb ik een zwak voor Portugese design tegels. Ik vind dit een erg mooi, vrolijk en speels effect geven in een interieur.


Toen wij gingen verhuizen en de keuken verbouwd moest worden hoefde ik dan ook niet lang na te denken over de vloer die erin moest. Supermooi maar best prijzig dat dan weer wel.


Maar de stickers zijn dat dus weer helemaal niet. Tenminste als je ziet wat je er allemaal mee kunt doen. Zo heb ik ze zelf gebruikt om mijn gedateerde badkamer er mee op te frissen. En afgelopen week legde ik de laatste hand aan onze gang make-over waarbij de ik de stickers tussen de treden van de trap heb geplakt. Kijk zelf maar eens, tof toch ;)


Los van dat de producten erg leuk zijn, vind ik service en het contact altijd erg belangrijk. En dat zit in dit geval ook wel goed. Ervaar het anders eens zelf ;)


Naast deze merken zijn er nog veel meer Topmerken! waarmee ik wel of niet heb samen gewerkt. Maar het zou zo'n lange blog worden als ik ze allemaal zou benoemen. Vind je het leuk om meer van mijn favoriete merken te horen laat het me hieronder weten. Dan maak ik gewoon nog zo'n blog!


En heb je zelf of ken jij een leuk merk dat je graag in de spotlight wilt (laten) zetten? Neem dan contact met me op. Altijd leuk!


ps. hoewel ik met deze merken heb samengewerkt is deze blog niet gesponsord en schrijf ik dit volledig vanuit mijn eigen ervaring en enthousiasme!

84 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven