• Fem

Een product waar je dubbel blij van wordt!

Je hebt soms van die producten die niet alleen erg mooi zijn, maar waar je vrolijk van wordt en die ook nog eens superhandig zijn. Handig door de veelzijdigheid die het product biedt! Daar word ik altijd erg blij van.


De Tiffin van @bohotiffin is zo'n product! Vanaf de eerste keer dat ik dit product zag moest ik deze gewoon hebben!!! Maar door al die toffe designs was het nog lastig kiezen. Maar toch gelukt ;) Ik koos voor de Original Limited edition Oh la la... en heb de Tiffin inmiddels al vele malen gebruikt.


Wanneer we met de kinderen een ritje op de fiets gaan maken gaat hij steevast mee voor een gezellige tussenstop met lekkere knabbels.


Voor een picknick, en laatst hebben we er lekkere borrelhapjes in meegenomen voor een dagje op het strand.


De kinderen hebben de Tiffin inmiddels ook ontdekt en worden erg blij van het open maken en het ontdekken van de lekkere verrassingen die er weer in zitten. Erg leuk om te zien :)

Wanneer ik weer op kantoor kan gaan werken neem ik hem uiteraard ook met me mee. De Tiffin past perfect bij mijn voornemen om gezonder te gaan eten.


Door de drie lagen kan ik een gevarieerd aantal gerecht meenemen. Van een lekkere salade tot een snack voor de middag zonder dat alles door elkaar raakt.


En mocht je geen inspiratie hebben voor gezonde(re) recepten dan vind je op de site en Instagram feed van @bohotiffin voldoende inspiratie.


En mocht ik hem even niet gebruiken of misschien wel een tweede exemplaar aanschaffen omdat ze gewoon te leuk zijn!!! ;) Dan gebruik ik deze als eyecatcher

op mijn slaapkamer. Kan ik daar mooi mijn kleine make-up items en elastiekjes in opbergen. Door de leuke dessins passen ze perfect in mijn kleurrijke interieur.


Nou zoals je kunt lezen ben ik fan! Ben jij ook enthousiast na het lezen van mijn blog en zien van de foto's? Dan heb ik een leuk nieuwtje. Op mijn Instagram pagina mag ik namelijk een Boho-Tiffin originals t.w.v. €44,95

Ga naar mijn feed @eclectic_fem om te lezen wat je moet doen om hier kans op te maken.


Tipje van de sluier..door hieronder een reactie achter te laten maak je extra winkans!


Succes!34 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven