• Fem

Instagram Junkie

Bijgewerkt: 1 okt 2019

Ik ben echt een Instagram junkie! Ik ben er dol op en kan er dan ook geen genoeg van krijgen! Ik vind het superleuk om via Instagram nieuwe contacten te leggen met gelijk gestemden. Eigenlijk is het ook gewoon een soort Lexa voor vriendinnen. Je filtert makkelijk op interesses waardoor je bijna altijd een match hebt ;)Daarnaast fascineert Instagram mij enorm. Wat is dat toch met al die likes en volgers? Wat maakt t dat mensen dit zo belangrijk vinden. En hoe zit het met die influencers met een groot aantal volgers. Maakt dit echt succesvol of gelukkig? En ging op onderzoek uit.


Nou kon ik natuurlijk gaan gissen naar het antwoord of een mega lange speurtocht instorten naar het antwoord. Maar dacht kan het ze ook gewoon vragen. Tenslotte zijn influencers ook maar gewoon mensen. De een was nog enthousiaster dan de ander. En stuk voor stuk zijn ze zo leuk! En inderdaad, het zijn ook gewoon vrouwen net als jij en ik. Met dezelfde wensen, gevoelens, onzekerheden, irritaties etc, Ik kreeg ontzettend veel waardevolle input, tips en tops. En deze informatie wilde ik graag delen. Zo ontstond #tipsvaneeninstaprof Alle interviews lees je binnenkort in deze blog rubriek terug.


Door dit leuke contact en alle reacties werd mijn enthousiasme alleen maar groter. Hier wil ik echt meer mee! En ik wil alles weten! Urenlang zit ik op youtube op zoek naar antwoorden op al mijn vragen! En dat zijn er best wat. Gelukkig is er ook een heleboel te vinden!! En ik wil het allemaal testen. Ik ga stoeien met mijn berichten, bio, foto's, hashtags etc, en ga mijn bevindingen hier delen. Dus ben je ook benieuwd naar tips en inspiratie voor Instagram? Dan lees je het hier.


Maar pas op! Het is erg verslavend, voor je het weet ben je een Instagram Junkie!!

11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven