• Fem

Heerlijk slapen! Dit maakt het verschil.

Ik ben een echte kringloop shopper! Bijna alles wat je in ons huis ziet is tweedehands. Gekocht via marktplaats, facebook marketplace, gekregen, overgenomen of gevonden in de kringloop of op een rommelmarkt. Ik vind het mijn huis eigenheid geven en zo creëer ik mijn eigen stijl.Naast dat ik zo een interieur met bezieling kan creëren en ik het gewoon erg leuk vind om op jacht te gaan zoals ik het noem, is het vaak ook een stuk goedkoper shoppen. En dat is mooi! Want dan kan ik wat extra uitgeven aan de zaken die ik nooit tweedehands koop. En dat is al het textiel in huis.


Zo heb ik ons bed gekocht via Marktplaats. Maar mijn beddengoed is nieuw! Met een design wat bij mij en mijn interieur past. En van een goede en luxe kwaliteit. Je zal misschien denken ja daag, daar kan ik mijn geld niet aan uitgeven. Maar echt waar! Het maakt zoveel verschil!


Vroeger dacht ik namelijk ook dat dit niets uitmaakte. Ik bestelde vlug een overtrek set online, leuk ontwerpje maar vooral niet te duur. Maar eerlijk, deze zijn vaak na 1 a 2 keer al verwassen. Ze passen net niet lekker om het dekbed en je moet er superlang op strijken om het kreukvrij te krijgen. Het ademt niet lekker.. ga zo maar door. Ik had me er eigenlijk al bij neergelegd tot ik mijn eerste set van Smulders Textiel in gebruik had genomen.


Wat een verschil! Het past perfect, de kleuren zijn prachtig en de stof is zacht en lekker warm en koel tegelijk. Snap je wat ik bedoel ;) Het voelt echt als een soort luxe waardoor het slapen een stuk lekkerder is. En...ik heb het inmiddels al een aantal keer gewasssen. Wat denk je? Nog zo goed als nieuw en het kreukt niet!!!


Naast de luxe van dit overtrek vind ik het design ontzettend tof. Ik was op zoek naar iets dat de spullen en de kleuren in de slaapkamer samen zou brengen. En dat is aardig gelukt met deze mooie bloemenprint van Oilily En wil je toch helemaal duurzaam in de lijn van het tweedehands shoppen. smulderstextiel.nl heeft ook een duurzame collectie beddengoed. Allerlei stijlen, maten en in verschillende prijsklassen. Voor elk wat wils dus!


Dus ben je toe aan een nieuwe look in je slaapkamer? Je hoeft niet gelijk alles om te gooien, maar denk eens aan een ander leuk printje. In mijn geval gecombineerd met een paar leuke kringloop items en je make-over is compleet! Heb je een wat kleiner budget, dan hebben ze volop keuze. Maar kan je het missen, zou ik zeker voor merk gaan.


Alvast veel shop plezier! Enne ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jouw ervaringen zijn op het gebied van slaapkamer textiel ;)

104 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven