• Fem

Handgemaakt en eigen!

Ik heb enorm veel bewondering voor mensen die kunnen creëren met hun handen. Ik heb dit altijd al erg fascinerend gevonden dat je van haast niets of een blank canvas een prachtig object kunt maken.


Ik omring me graag met dit soort objecten en creaties. De maker heeft zijn of haar ervaringen, emoties en referenties er vaak in gebracht. Persoonlijker wordt het niet! Zulke persoonlijke objecten geven je interieur nog meer schwung en diepgang. Of bezieling zou je het ook kunnen noemen. En omdat het iets is wat jij persoonlijk hebt uitgekozen weerspiegelt het jou zelf in je interieur. En dit is wat naar mijn idee een huis pas echt een thuis maakt.


Ik wordt daar dus erg blij van! Dergelijke creaties zijn vaak wel wat duurder. Ze worden meestal in een gelimiteerde oplage geproduceerd of zelfs als one of a kind. Daarnaast wordt er vaak met veel passie (met de hand) aan gewerkt. Ik vind dit dan ook meer dan terecht. En ben dan ook bereid om ervoor te sparen. Des te leuker als je het daarna koopt en je er van mag genieten!


De Art Vase van Anke Gielen:


Een van mijn favoriete handgemaakte objecten is de Art Vase van Anke Gielen. De mooie heldere kleuren en de beweging in de afbeelding spraken me direct aan. Het feit dat een kunst object tegelijk een praktisch gebruiksvoorwerp is vind ik een ideale combinatie.


Ik koos dit exemplaar omdat het wat met me deed. De naam bleek Vintage te zijn. Dat kan haast geen toeval zijn ;)

De spreuk die erbij komt; Cherish and embrace the best there is, ga ik zeer zeker ter harte nemen als het om dit mooie stuk gaat.


Al had ik met veel plezier voor de Art Vase willen sparen, heb ik het geluk dat ik er een van Anke mocht uitkiezen! Is dat even boffen!! Hij heeft inmiddels al verschillende plekjes in huis gehad. Hij past echt overal. Met en zonder bloemen! Een perfecte match met mijn interieur dus.


Mocht je liever een Art Vase op maat willen? Dat kan. Anke maakt met liefde een exemplaar op maat inclusief een boodschap op maat erbij;)YOUR HOME SHOULD TELL THE STORY OF WHO YOU ARE, AND BE A COLLECTION OF WHAT YOU LOVE.

Aldus Anke, nou dat klopt in mijn geval wel, en nu zelfs nog een beetje meer.Naast de Art Vase maakt Anke nog veel meer mooie kunst objecten. Zoals Family Art schilderijen op maat. Hierin worden krabbels, notities, kaartjes, foto's ed. van de familie in verwerkt tot een prachtig bloemen schilderij. Over eigenheid en persoonlijk gesproken!


kijk of www.ankegielenart.com voor meer van haar werk.Ben je enthousiast geworden? Benieuwd naar jouw favoriet.

Ps. We hebben va. 12 april ook nog een hele leuke (moederdag) actie via Instagram. Neem daar dus zeker ook even een kijkje.

165 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven