• Fem

DIY Foto Carroussel

Het idee voor dit project had ik al een tijdje op de planken liggen. Het kaartenrek had ik zelfs al een hele tijd in huis maar het kwam er maar niet van. Gelukkig lukte het mij deze week eindelijk om mijn plan ook daadwerkelijk uit te voeren.


Een tweedehands kaarten carroussel wat ik in de kringloop op de kop tikte voor €15,- heb ik voorzien van een nieuw zwart mat verf jasje. Dat was nog best een klus met al die hoekjes, spijltjes en tegenwind ;) Ik ben gelukkig niet voor één gat te vangen waardoor de klus (hetzij in etappes) is geklaard.Tot zover het kaartenrek...


Voor de foto's werd ik laatst via Instagram benaderd door Freeprints.nl Zij vroegen mij of ik interesse had hun service eens gratis uit te proberen. Je kunt hun app downloaden en dan via deze app een x aantal foto's gratis bestellen. Je betaald enkel voor de verzendkosten.


Aangezien ik het idee voor de foto carroussel al had zij ik gelijk volmondig ja. En gratis is natuurlijk ook mooi meegenomen ;) Je kunt de foto's indien gewenst in de app nog aanpassen door er bijvoorbeeld een filter overheen te plaatsen. Ik koos voor zwart/wit.


Ik had de foto's snel binnen. Topservice dus! De foto's zelf zijn ook prachtig en goed van kwaliteit. Ik plakte de foto's op een kleur dikker karton. Zo komen ze nog beter uit. En door kleur toe te voegen past het geheel perfect in ons interieur.Helaas had ik niet voldoende karton voor alle foto's en zijn de rekjes niet helemaal vol. Ik mag dan ook nog een ritje maken naar de lokale hobbywinkel ;) en denk ook nog een bestelling plaatsen bij freeprints.nl want dat is prima bevallen!


En daarna is het weer tijd voor een volgend diy project. Wat dit is? Ik vermoed dat het een opknappertje is welke ik nieuw leven in ga blazen ;)


Ben benieuwd wat je van mijn diy project vindt. Laat het me gerust weten!

19 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven