• Fem

Badkamer herfst klaar gemaakt

Ja dat klinkt misschien een beetje gek. Normaal gesproken maak je je tuin herfst of winter klaar. Maar een badkamer? Nou ikke wel ;)Doordat ik met Instagram veel deel van mijn interieur ben ik er nog meer mee bezig dan voorheen. Als dat überhaupt mogelijk is. Maar hierdoor word ik me ook steeds meer bewust van mijn eigen stijl. Deze wil weleens wisselen maar over het algemeen heb ik wel een voorkeur voor een bepaald soort materialen en een bepaalde kleur.


Een tijdje terug heb ik de badkamer al een beetje geüpgraded en wat minder saai gemaakt door de tegels te decoreren met speciale tegelstickers. Wat een verschil zoiets al maakt he. Erg blij met deze aanpassing. Maar ik miste nog wat.


Warmte! Ik hou enorm van gezelligheid en dat zie je ook terug in mijn interieur. En dat moet je naar mijn idee ook terugvinden in huis. In elke ruimte. Dus ook in de badkamer. Want dat maakt je huis een thuis.


Het materiaal dat gelijk voor extra warmte en sfeer zorgt is bamboe. Het is warm, licht en supergoed te combineren met elke stijl. Dus ook met die van mij. Boho-Eclectic als ik het zou moeten omschrijven.Ik heb gekozen voor dit Bamboe wandrekje van Xenos dat ik op Misterbamboe.nl bestelde. Echt als je net als ik van natuurlijke materialen houdt dan kan je hier je lol op! Superhandig ook, daar alle bamboe van verschillende labels en bedrijven op één verzamelsite zijn terug te vinden. Met een handige filterfunctie vind je snel een product wat bij jou past.


De ronde vorm is lekker speels en past goed bij de ronde vormen van de mandjes aan de muur en bij het bad. Daarnaast is het ook een handige opberger voor kleinere items die je weleens gebruikt maar niet dagelijks. Voor nog meer gezelligheid en sfeer heb ik er tevens een leuk plantje in gezet. Nog een aantal accessoires erbij in mijn favoriete herfst kleur en de mini make-over is een feit!


Vind je het leuk? Dan heb ik leuk nieuws. Ik mag van Mister Bamboe namelijk eenzelfde rekje weggeven. Op mijn feed lees je hoe je kans maakt op deze toffe prijs!

39 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven