Media Kit
Eclectic FEM

Ik ben een Nederlandse content creator op het gebied van eclectisch interieur styling.  Ik volg geen trends en doe de dingen graag op mijn eigen manier. Met een flinke dosis creativiteit en enthousiasme! Mijn stijl zou je kunnen omschrijven als een gezellige cocktail van oud en nieuw, bijzondere (tweedehands) eyecatchers en een fijne dosis kleur. Oh en een vleugje boho maar vooral authentiek, warm en gezellig!

 

Ik ben vooral ook creatief ondernemer. Ik word erg blij van leuke creatieve samenwerkingen waarin ik mag laten zien wat ik in huis heb. En help graag ook anderen hun creatieve ondernemersdroom te verwezenlijken.

 

Ik heb ruim 16 jaar ervaring in het ondernemerschap en was voorheen eigenaar van een workshop & event bureau. Wij verzorgden dagelijks creatieve incentives voor bedrijven en particulieren.

 

Mijn ervaring is dan ook vrij breed. Concept en content creatie, bedenken en hosten van creatieve events, online (social media) marketing en creatief ondernemen in zijn algemeen.

Zie jij wel een match met mij, laat het me vooral weten. Ik help graag!

Femke 2021 - voor digitaal gebruik-30.jpg

Stats & Audience demographics

  • Instagram

Instagram Statistieken Okt-Nov '21

10,4 k followers and

13,07 % engagement rate

247 k monthly reach  

89,5% Women aged between 25 - 44

Audience demographics:

59,9% Netherlands

6,7% United States

4,3%  United Kingdom

4,7%  Belgium

Talen

58,07% Dutch

31,29% English

Prijzen

Ik geloof niet in one size fits all. Dus stel ik graag een voorstel op maat voor je samen.

Vind me

+31 (0)6-22635947

  • Instagram

@eclecticfem

  • Facebook

@eclectic_fem

Product photography for District 70

“We vroegen Eclectic FEM om een lifestyle shoot met enkele van onze nieuwste producten te verzorgen. We zijn erg tevreden over de samenwerkingen die we met Eclectic FEM hadden. Duidelijke communicatie en prachtige content als resultaat!