za 09 nov. | Holstraat 3a

Aha Ervaring!

Inspiratiedag voor de (startende) creatieve ondernemer!
Registratie is afgesloten
Aha Ervaring!

Tijd en locatie

09 nov. 2019 09:30 – 17:00
Holstraat 3a, Holstraat 3a, 5076 NL Haaren, Nederland

Over het evenement

Volg je hart... het is een mooi cliché, maar een cliché is gemakkelijker uitgesproken dan uitgevoerd. Sowieso heeft het volgen van je hart ook zo zijn nadelen. Je moet immers ook gewoon je boodschappen betalen, hoe praktisch en onromantisch dat ook is.

Maar wanhoop niet. Je kunt zeker je hart volgen zonder lege maag of dak boven je hoofd. Met een handvol praktische Aha! momenten en hard werken kom je immers al een heel eind. Ben je dus creatief ondernemer, of heb je de ambitie om dat te worden? Doe jezelf dan de Aha! Ervaring cadeau!

De Aha-Ervaring is een exclusief, volledig verzorgd evenement waar persoonlijke aandacht voorop staat. Het vindt plaats op zaterdag 9 november bij toplocatie ROOTS in Haaren. Je zal er ervaren dat het kan om zelfstandig creatief ondernemer te worden of een nog betere, slimmere, gelukkigere ondernemer te zijn.

Succesvolle creatieve ondernemers Anki Wijnen van Zilverblauw, Marlous Snijder van Oh Marie! en Suzanne de Jong van &SUUS zullen het verhaal van hun ondernemerschap vertellen. Hoe je beren op de weg bijvoorbeeld kunt vermijden of via een omweg kunt ontlopen. We helpen je ontdekken waar je dat te volgen hart nu écht ligt en waar je kansen liggen. Daarnaast is dit bij uitstek een dag om je netwerk uit te breiden met gelijkgestemden.

Bij deze dag zullen ook Femke Vos, eigenaar van een van Brabant’s grootste bedrijven op het gebied van workshops en evenementen, en Casper Boot, al 20 jaar zelfstandig ondernemer en de andere helft van Zilverblauw, aanwezig zijn ter begeleiding en ondersteuning van het programma.

Kortom, er staat tijdens De Aha-Ervaring een team van experts klaar om al je brandende vragen op het gebied van Instagram, fotografie, communicatie, marketing, ondernemerschap, etc. te stellen. Zodat je aan het eind van de dag - met volle maag - kan denken: Aha! Zo ga ik dit aanpakken!

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement