Ontmoet de persoon achter de berichten.

Hi ik ben Fem,

Wat leuk dat je een bezoek brengt aan mijn blog! Als een zorgmama heb ik ervaren hoe belangrijk een warm en comfortabel huis is!  Om dingen samen te doen hoe klein ook. Om te gennieten van deze momenten en zo de nodige energie op te doen!

Ook heb ik ervaren hoe fijn het is om zelfstandig ondernemer te zijn. Een zelf gecreëerde wereld waar ik gewoon even mezelf kan zijn. En die mij de vrijheid bied, er voor mijn gezin te zijn wanneer nodig!

 

En dat ik mag doen wat ik het allerleukste vindt! Creatief bezig zijn, iets waarvan ik zelf helemaal blij en zen wordt. Mijn eigen happy place dus ;)

Ik ben dol op interieur styling. Je vindt me wekelijks in de kringloop op schattenjacht. Deze combineer ik vervolgens in huis (of in dat van anderen) met andere nieuwe en oude items en de nodige kleur accenten.

Ik ben alweer 16 jaar creatief ondernemer. Had voorheen mijn eigen event en workshop bureau met 15 medewerkers. Tegenwoordig doe ik enkel nog wat ik leuk vindt. Dat is interieurstyling, content creatie, event organisatie en anderen op weg helpen met tips, deze blog, coaching en leuke workshops en events.

 

Je vind hier dan ook van alles over het creëren van een gezellig familie (t)huis tot aan het opzetten van je eigen creatieve happy place.

En jij?

Genoeg over mij! Ik zou het erg leuk vinden van jou te horen. Wat doe je en waar wil je naartoe? Als ik je ergens mee kan helpen hoor ik dat graag. Aarzel niet, maar stuur met gerust een bericht! 

contact@eclecticfem.nl of vul het formulier in.